zaslal: karlos-mexican
san jose del pacifico je tak trochu jiná vesnička. hlavní atrakcí jsou tam houbičky, které rostou v okolních lesích, které i za dne vypadaj dost strašidelně. návštěvníci si daj v místních restauracích a tavernách jídlo nebo pití v kterých jsou a potom je odvedou do hor, kde je nechaj bloudit. to co tam vidí v opojení hub kreslí na domy a obrazy, které se tam prodávaj. mě toto nezajímalo, ale ubytoval jsem se v místním hotelu a druhý den jsem si tam udělal pár fotek. mé pozornosti neušel krámek místního řezníka, který tam nabízel sušené hovězí maso. kousek dál jsem viděl krámek se suvenýry, kde byly vystaveny výrobky z bambusu. půllitry na pivo, paňáky na teqilu, slánky a pepřenky,spony do vlasů a přívěšky na klíče. měl jsem hlad, ale neodvážil jsem si tam něco dát a tak jsem popojel dál, kde jsem si u stánku s ovocem nakoupil banány a ananas a vyfotil bambus co rostl ve stráni.
po asi tak dvaceti kilometrech jsem přijel na křižovatku, kde jsem byl loni a paní z krámku mě hned poznala. cvaknul jsem tam pár fotek, které můžete porovnat z loňskýma. a za vsí rostl u cesty moc pěkný bambusový porost i s novýma výhonama od 2 do 8metrů.
karlos