Re: Jaro 2009
oprava: vykúpili
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
forum.bambusy.info » Bambusy - Pěstování » Jaro 2009
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
oprava: vykúpili
COOO???? to fakt? posli mi adresu, to sa pozrem rad
Zkusil jsem vyhledat na googlu a myslím, že je to tenhle web
http://www.bambus.host.sk
doufam, ze se wufeng nebude zlobit, ze jsem to sem dal.
snad to neni nejaka reklama kdyz uz jsou ty bambusy vykoupene
Ja tuhle stranku nasel poprve dnes. Myslim, ze by se radi podivali i ostatni
no jo
Jestli chceš, přidej si link na stránku přímo do profilu.
Všim jsem si že názvy bambusů moc neřešíš, přesto upozorňuji, že druhové jméno se píše malé. Nechci poučovat, jen mi to prostě nedá.
jj wufeng, presne si pamatam to obdobie, ked si za tu chybu sprdaval aj mna
lol Betyar, prave som dopozeral tvoju stranku! To je neuveritelne, ide ti to super. Normalne az ma napadlo, ze ti podarujem par exotickych kusov a ty prevedies test, ci to vydrzi a ak ano, tak mi das provizie Nie, vazne, ako som dopozeral tu galeriu, mam dojem, ze u teba by taky giganteus, alebo pubescens rastol ako z vody.. Ale ty mas jednu best vyhodu - mas jazierko
Taky jsem do nedávna psal druhové jméno velké. Asi to bylo proto, že jsem podvědomě chtěl aby moje bambusy byly velké.
Jsem zvědav, jak to letos dopadne. U některých druhů růst nic moc, ale některé vyhánějí slušná stébla. Zejména Phyllostachys atrovaginata se do toho letos pořádně obul a lezou z něj pěkný tyče. Nejtlustší mám zatím od Phyllostachys vivax McClure, má průměr lehce přes 3 cm.
Wufeng máš pravdu ani som to nezbadal postarám sa aby mi to spravili.
Danny nielen jazierko ale dobré chránené miesto všade okolo sú stromy a jazero pri termálnom kúpalisku to všetko je velké + pre bambusy.Také tropické bambusy by iste dobre rástli u mňa ale cez zimu by som ich nevedel kde dať.
normalne, nechas ich vonku taky rocny moso ti vonku bez problemov prezije. teda u teba. aj bambusa vulgaris a giganteus a par dalsich by mali vydrzat
Moso ten by vydržal 100%.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
forum.bambusy.info » Bambusy - Pěstování » Jaro 2009