Re: Mexiko
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
forum.bambusy.info » Kam za bambusy » Mexiko
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
není vůbec zač . rád přispěju nějakým tím článkem z cest. letos jedu na sever mexika a tam bambusů moc nebude, tak snad něco napíšu o rodu agave. měj se karlos
zaslal kalos.mexican:
v listopadu 2017 jsem se opět vypravil do mexika. mým zájmem byl hlavně sever, kde je ale moc velký sucho a bambusy tam nerostou, tak jen pro představu jakých velikostí mohou kaktusy dorůst. když jsme se severu
nabažili, zamířili jsme na západní pobřeží a cestou jsme nocovali v městečku huejuquilla el alto. při projížďce městem jsem si hned všimnul nádherných trsů bambusu a u nich i restaurant s názvem el bambu, takže nebylo co řešit. večer byl bujarý, takže fotky jsem udělal s mírnou kocovinou až ráno. úžasný klacky, který rostou v trsu a nikam se nerozlejzaj.
Ten kaktus je neuvěřitelnej. Bambusy jsou moc pěkný. Škoda, že se zatím nenašel takhle velkej trsnatej druh pro naše klima.
jo je velká škoda že neexistuje třeba fargesie s průměrem stébel tři centymetry to by byl mazec a hned bych si ji pořídil. to kopání zábran mě už nebaví....
zaslal karlos.mexican: 2 díl: jak se blížíme k pacifickému pobřeží, bambusů přibývá. nejčastěji jsou vysazované u plotů rančů ale i restaurací. bohužel se o ně mexičani nijak nestarají a tak po pár letech je na mnohé trsy žalostný pohled.
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
forum.bambusy.info » Kam za bambusy » Mexiko