Re: Mrazuvzdornost a jedlost
Dobra s 13 metry jsem to mozna trochu prehnal, ale pri kvalitni peci by vyska mohla delat trochu komplikace.
Ten caj byl vazne pozivatelny? Hmmmm...uz jen ze zvedavosti zajdu nakoupit a ochutnat.
Ohledne bananovniku - v kruhu jsem kupoval Picolo...a specialne jsem se ptal na plodnost, mailem by bylo potvrzeno ze tretim, nejpozdeji ctvrtym rokem kvete, plodi a zdechne. Sice pisou ze ma mit minimum 12 stupnu, ja ho mam na zahrade zazimovan a prezil uz dve zimy...pokazde to sice vypadalo ze je po nem, ale obrazil z korenu a nadherne vyrostl. Kdyz bude zajem dam fotku z letniho foceni. Tak doufam a doufam ze mi zaplodi. Jinak ho odepisuju jako plevel a venuji bratrovi.
Postrehy tykajici se mrazuvzdornosti jsou rozhodne zajimave. Vivax vypada take slibne. Poprosil bych o hlaseni situace na konci zimy, tahle je obzvlaste hnusna. Podle me nejhorsi za poslednich 5 let, aspon tady na severu.
Praha Rostet...ok, pisu si a az budu mit chvili pujdu na nakup. Predpokladam ze se vyzna a pod nazvem jednoho bambusu nedostanu jiny.
Mnohokrate dekuji za radu.
Tak uprava - rosteto ne...dvoumetrovy bambus neprepravim...navic trojnasobna cena by uz bolela...hold musim vymyslet neco jineho