pride mi to tiez ako dobry napad, akurat tu realizaciu bude treba nejako vyhutat.
mapa by sice bola idealna, ale pokial by sme chceli farebne odlisit vsetky druhy v jednej mape, tak by sa to stalo znacne neprehladne. chcelo by to potom moznost v legende si zvolit len ten druh, ktory sa ma na mape zobrazit. viem si to predstavit, ale zial neviem spravit. pozna niekto nejaky sposob, ktorym by nieco podobne bolo mozne? v podstate je to alternativa webovych map, kde si mozete zvolit ci chcete zobrazovat restauracie, hotely, benzinky, ap.
skusal som sa povrtat v google maps, ale tam mi to vzdy vsetko hodi do jednej mapy a neviem si zvolit zobrazovanie len toho druhu, ktory chcem. vyzera to takto. ina, znacne zjednodusena a menej pracna moznost je, ze by sa zobrazovali iba lokality v ktorych pestujeme bambusy, so zoznamom druhov v popise. takto nejak. viem, nie je to ziaden zazrak, ale aspon pre ilustraciu by to stacit mohlo
ti, ktorym by vadili pripadne "najazdy pustosivych bambusarov ", by predsa nemuseli zobrazovat presne suradnice svojich zahradok...
tak co vy na to?