Vypadá to moc pěkně, já jsem určitě pro. Pokud by se toho tisoy dál ujmul, budu moc rád. Já mám z excelu husí kůži a nikdy jsem do něj nepronik, tak bych v tomhle případě radši zůstal v roli uživatele, který vyplní předvyrobené kolonky a to bude vše. Takhle, jak jsem koukal na ten náhled tabulky, tak to nevypadá až tak složitě.
Mám pár otázek.
Když vytvoříš tu tabulku, která pokud dobře chápu, vytvoří ty značky, popisky a fotky na mapě, tak tu uložíš kam? Ta je někde volně na webu, nebo jí máš někde na soukromém webu?
Dá se editace zaheslovat?
Dají se tam vytvořit jednotlivé přístupy pro zaregistrované uživatele? To znamená, že by si každý editoval jen část co mu patří, nebo se musí editovat celá tabulka najednou?
Myslím, že by bylo lepší aby do toho mohli vlézt všichni zainteresovaní a upravovat si svoje věci. Pokud můžu soudit podle sebe, tak editovat to za všechny někdy není problém, ale člověk taky občas nemá čas, případně zmizí na dovolenou a pak vše stojí.
Riziko poškození by se dalo asi omezit povolením vstupu pouze registrovaným uživatelům. Jednou za čas by se mohla udělat záloha a ta by se v případě nějakého průšvihu dala snad nahrát zpátky.
Obrázky, jak jsem pochopil se tam dají zobrazit linkem. To by se dalo časem udělat tak, že bych na svojí stránku umístil nějakou free galerii, kam by si zaregistrovaní uživatelé mohli nahrát své obrázky a linkem je pak zobrazit na mapě. To by se dalo použít i pro zobrazování obrázků ve fóru. Některé galerie, jak jsem se díval umožňují i popisky u obrázků a vytvoření profilu uživatele, takže by se to možná takhle dalo propojit navzájem.
Možná to není dobrý nápad, ale myslím že by to takhle mohlo fungovat. Nevíte někdo o nějaké vhodné galerii, která by se dala použít? Já už se na pár z nich díval a zatím nevím, kterou vzít.