Téma: Kdo prodá bambusy
Hledám někoho kdo by prodal odkopky nebo semenáčky jakých koliv bambusů.Prosím levně.Děkuji.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
forum.bambusy.info » Bambusy - Pěstování » Kdo prodá bambusy
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Hledám někoho kdo by prodal odkopky nebo semenáčky jakých koliv bambusů.Prosím levně.Děkuji.
neni problem, venuji odkopky (PA Spectabilis a Bashania qingchengshanensis) za odvoz. Bydlim 15km jih od Prahy. Ted neni ale vhodna doba na presazovani. Pripomente se az to bude aktualni.
Moc děkuji za nabídky.Chtěl jsem vám poslat svou nabídku ale něco máte s e-mailem.Tak ji píši tady.
PLEIOBLASTUS FORTUNEI VARIEGATA
Rozchodníky
Netřesky
Kapradiny
Kakosty
Bergánie
Magnólie
Hebe
Pro bližší informace si napište.Jsem z Mníšku pod Brdy.
vyborne, mnisek je kousek, casto jezdime do Ritky. Az to bude aktualni tak se ozvu a neco muzeme smenit
O co by jste měl ode mne zájem?
Zdravim bambusare, jestli se mohu zapojit do rozhovoru, tak bych byl take moc rad, kdyby byla moznost levne zakoupit nejake male rostliny bambusu nebo odkopky, jsem student a chtel jsem si nejake vysadi, ale jsou to ohromne palky ( teda na me ) a mne by nedelal problem dojet si nekam kousek od Prahy,kdyz se v ni pohybuji:) Predem dekuji,jestli by to bylo mozne
Wufeng prodává za velice lidové ceny a je to v Praze. Levněji asi neseženeš a víš co kupuješ.
Diky moc,uz jsem se s nim spojil
Ahoj,jsem nováček.Mohl bych někoho z vás požádat o semena bambusů nebo levnější odkopek.Bydlím na jižní moravě.Děkuji za Vaši ochotu a pochopení.
Mě už semena došla. Kousek od Brna máš pana Rezla. Mrkni do odkazů. http://bambusy.info/?odkazy
wufeng:
Děkuji,nějaké semena se mě podařilo sehnat.Přeji všem hodně pěstitelských úspěchů a bambusům dobrý růst.
Ahoj,
Jste někdo hrdým vlastníkem "Phyllostachys aureosulcata aureocaulis" ,
kdo daruje nebo prodá sazenici či odkopek?
Odběr Jaro, začátek Léta 2008.
Díky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
forum.bambusy.info » Bambusy - Pěstování » Kdo prodá bambusy