Téma: Yucca filamentosa Golden Sword
Konečně se mi podařilo získat do sbírky Yucca filamentosa Golden Sword. Tak na jaře půjde ven a snad bude prosperovat dobře.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
forum.bambusy.info » Juky, palmy, banány, agáve, a další exoti » Yucca filamentosa Golden Sword
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Konečně se mi podařilo získat do sbírky Yucca filamentosa Golden Sword. Tak na jaře půjde ven a snad bude prosperovat dobře.
Mas krasnou filamentosu, tak vyrazne pruhy na listech jsem jeste nevidel. Ja mam filamentosu asi 2 roky, nikdy nebyla tak vyrazna ale ted jaksi ztraci svetle pruhy, ale jinak vypada zdrave, nevim cim to je, je skoro bez pruhu.
Mozna yucca prodavana v Evrope je vyslechtena protoze se tam umele pestuje hodne dlouho. Chtel bych takovou.
Jaroslav
Mám jí novou, tak možná časem také vybledne. Chtěl bych sehnat ještě Yucca filamentosa Color Guard, kterou nabízejí tady: http://www.plantdelights.com/Catalog/Cu … ge104.html Jestli je pravda co tam píšou, tak by měla být stabilnější. Ty máš šanci si jí ve státech objednat, tady jsem jí zatím v nabídce neviděl. Časem sem snad taky dorazí. Problém je, že teď jsem viděl v zahradnictví podobnou, ale prodávali jí pod názvem "Zlatá Yucca" a věděli prd o jakou jde, tak jsem nic nekoupil.
Objevil jsem, že tady http://www.lukon-glads.cz/yucca-c-95_21 … a463d886a8 ji mají za dost dobrou cenu.
Já jsem včera objevil yuccu dokonce z červeným proužkem, přesné jméno tam ovšem nikdo neví, proběhl jsem kolem jenom v rychlosti ale zitra se tam jeste zastavim a kdyztak ji koupim. wufengu nemas neco
takovyho na zahrade?
vaclav
Takovouhle ne. Ty Bright Edge a Golden Sword červenají u srdíčka, ale červený pruh nemá žádná.
Desert house - Vídeň, pravděpodobně Golden sword
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
forum.bambusy.info » Juky, palmy, banány, agáve, a další exoti » Yucca filamentosa Golden Sword