Re: Výhonky 2008
No tak s tou HDPE jsi mně dostal... Mám tím udělanou zábranu pro P.Bissetti 5*2m a představa že ta zelená potvora se tím provrtá mne poněkud znervózňuje...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
forum.bambusy.info » Bambusy - Pěstování » Výhonky 2008
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No tak s tou HDPE jsi mně dostal... Mám tím udělanou zábranu pro P.Bissetti 5*2m a představa že ta zelená potvora se tím provrtá mne poněkud znervózňuje...
Ono pokud je hladká, tak myslím je větší šance, že jí neprorazí. Ten výhon bude klouzat kolem a nebude mít snahu se provrtávat. Hlavní rizikové místo pak bude ve spoji. Na té fotce zřejmě vjel do té vypoukliny a pak už mu nezbývalo než tlačit dál.
zaslal Betyar: Posielam pár foto z môjho viridisu.
Phyllostachys viridis
Ahoj.
Jsem tady nováček. Bambusy "pěstuji" zatím 3 roky. Minulé 2 roky jsem měl přírůstky pouze tak po 5 výhoncích, které dosáhly max výšky 1-1,4m. Letos je to ovšem jinak. Výhonků je móóóc a už jsou vysoké až 2 m (za poslední týden povyrostou za 24hod o 9-12 cm,včera jsem si to měřil). Tak teď nevím, co je správně. Jestli takhle rychle rostou normálně, nebo jsem je přehnojil. Nevím. Foto se dám zítra.
Ahoj, jestli tam máte teplo, tak ty přírůstky jsou v normálu. Když je teplo, tak mám denní přírůstek i přes 20cm.
Ahoj,
Který kousek Jižní Moravy? Prosím konkrétně,
nejbližší město nebo podobný orientační bod.
Dík
Mám od loňského podzimu nové sazenice a vyhlížím výhonky a pořád nic.Chci se zeptat,kdy následující druhy vyráží ,nenašel jsem to ani tady ve Wufengovém přehledu druhů.Mám : Phyllostachys Shanghai 3,Parvifolia,Nigra Adington a Vivax Aureocaulis.Díky za info,ať to nemusím každý den nedočkavě chodit vyhlížet.
Phyll. Shangai3 a Phyll. Parvifolia u těch jsem první stébla zaznamenal 30.4, Nigra a Vivax ještě nic. Minulí rok mi Vivax vyrazil začátkem května.
Ahoj,
Který kousek Jižní Moravy? Prosím konkrétně,
nejbližší město nebo podobný orientační bod.
Dík
Němčičky (Hustopeče) (N 48°56´00.7" E016°49´11.4" , http://www.mapy.cz/#x=138693632@y=131855360@z=11@mm=ZP)
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
forum.bambusy.info » Bambusy - Pěstování » Výhonky 2008