Re: Juky, palmy, banány, agáve, a další exoti
Těžko řící,odhaduji 25-30 let.V botanické je asi metrová a je prý stará asi 15 let.
Ano ze sev.strany jsem použil zbytky makrolonu.
Josef
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
forum.bambusy.info » Juky, palmy, banány, agáve, a další exoti » Juky, palmy, banány, agáve, a další exoti
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Těžko řící,odhaduji 25-30 let.V botanické je asi metrová a je prý stará asi 15 let.
Ano ze sev.strany jsem použil zbytky makrolonu.
Josef
Podzimní odpoledne na zahrádce
Josef Bučko
pro Betyar, zajimalo by me, jak dopadl pres zimu ten bananovnik -nijak jsi se o nem na jare nezminoval. dik za odpoved.
No ano celkom som na to zabudol! Banánovník mi dopadol velmi zle minulí rok bola slabá zima a bol pravdepodobne príliš prikrytý na jar mi nechcel rásť.tento rok som neskôr prikrýval a menej uvidím čo bude na jar.Videl som nedaleko od nás banánovník ktorý nebol vôbec prikrytý a krásne rástol na jar.V lete bol okolo 2m krásne velké listy mal.
Mimochodem,firma z čáslavi kalabousku nabízí Musa basjoo za dobrou cenu,pro zájemce,kteří chtějí zkusit "absolutně mrazuvzdorný banánovník" Já zkusím asi za měsíc hnojení,zatím jej mám v průjezdu, kde bylo přes den asi okolo 8 stupnů,když venku bylo do -6,neroste ale rád bych jej pro jaro povzbudil,co Vy na to?
No když neroste, tak bych moc nehnojil. Já jsem banánovník na podzim vykopal, do teď byl v bytě, včera šel prozatím na zahradu - zabírá už místo. Narostlo za zimu 8 listů. Hnojenej je.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
forum.bambusy.info » Juky, palmy, banány, agáve, a další exoti » Juky, palmy, banány, agáve, a další exoti